Sten- & plattsättning i Växjö

Kontakta oss om du ska anlägga en ny gång i trädgården eller om du behöver hjälp med murar eller garageuppfarten. Vi hjälper dig uppnå dina mål.

Kontakta oss

Sten- & plattsättning i trädgården

Vi hjälper er med allt från att bygga grusgångar i trädgården till snygga uppfarter i fina mönster med plattor och sten. Sten- och plattsättning i trädgården kan förvandla din utomhusmiljö till en vacker och funktionell oas. Genom att välja rätt material och design kan du skapa gångvägar, uteplatser och andra områden som inte bara förhöjer trädgårdens estetik utan också bidrar till dess syfte.

Oavsett om du föredrar en modern eller traditionell stil, kan en professionell plattsättning ge ditt utomhusutrymme en unik karaktär och charm som håller i många år framöver.

 

Stenläggning för din uppfart

En fint inmurad tomt kan många gånger lyfta hela fastighetens uppfattning. Att välja rätt stenläggning för din uppfart är avgörande för att skapa ett inbjudande första intryck av ditt hem samtidigt som du säkerställer hållbarhet och funktionalitet.

Med rätt material och design kan din uppfart inte bara förbättra din fastighets estetiska utseende utan också stå emot det dagliga slitaget från fordon och väderförhållanden. En professionellt utförd stenläggning erbjuder en tidlös skönhet och minskat underhåll, vilket gör det till ett smart val för alla hemägare som värderar både stil och praktisk användning.

Har ni några frågor om vad vi kan hjälpa till med så är det bara att kontakta oss.

Kontakta oss

Har du några funderingar eller liknande rörande våra tjänster? Varmt välkommen att kontakta oss idag. 

Fri offertförfrågan

Är du intresserad av att skicka in en offerförfrågan är du välkommen att skicka en till oss här. Vi återkommer så snart vi kan med ett svar. Gäller det större uppdrag så behöver vi oftast åka ut på en besiktning.

Läs mer om oss

Vi på Mire Gräv & Entreprenad AB uför allt från grävarbeten till markanläggning, murning, snickerier och dränering. Intresserad av att läsa mer om oss som företag? Det hittar du här.